O nama

Wega Design

WEGA DESIGN čini tim kreativaca koji arhitekturu i dizajn doživljavaju kao izazov i stvaraju autentična prostorna rešenja. Naša specijalnost je dizajn poslovnog prostora i renoviranje stanova, pri čemu moderne forme i materijale stavljamo u službu čoveka.

Naš dizajn je moderan, vedar, funkcionalan i često duhovit. Središte razmišljanja o arhitekturi je čovek i njegove realne potrebe.

Naš tim

Slađan Mijajlović arhitekta, Maja Mijajlović marketing i dizajn

Započnite svoj graditeljski projekat sa nama!

Nameštaj

Dizajniramo nameštaj po merama vašeg poslovnog ili stambenog prostora. Imamo na raspolaganju širok krug saradnika koji materijalizuju sve naše i vaše zamisli.

Poslovni prostor

Veliko iskustvo u projektovanju i izvođenju radova, kao i kreiranju kvalitetnog kancelarijskog prostora stoji iza nas.

Adaptacija stana

Renoviranje stanova, izvođenje svih vrsta radova, pored stvaranja kvalitetnijeg životnog prostora podiže i vrednost nekretnine.

Grafički dizajn

Projektujemo konstrukciju i dizajniramo vizuale za reklame: baneri, tende, oprema za sajmove i mobilni display sistemi. Organizujemo izradu, montažu i štampu.

Izrada projektno-tehničke dokumentacije

U zavisnosti od intervencije prepoznajemo koja vam vrsta projektne dokumentacije treba i upoznajemo vas sa postupkom, koji se sastoji od izrade dokumentacije i prikupljanju dozola.

120

Cups of Coffee

512

Sleepless hours

81

Feedback

60

Days of work